Infi & FocusCura - (Luscii)

FocusCura (Luscii) wil ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig thuis laten wonen. De mede door Infi ontwikkelde applicaties cContact beeldzorg en cVitals telemonitoring maken dit mogelijk.

Met technologische zorginnovaties wil FocusCura (Luscii) dat ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Dit doen ze door slimme oplossingen: van digitale sleutelkluizen tot beeldbelsystemen.

Infi & FocusCura

Ons werd gevraagd of we met onze technische kennis een stukje van de droom van FocusCura (Luscii) waar zouden kunnen maken. In een tweetal scrumteams, waarin we bij elkaar op locatie samenwerkten en kennis deelden, hebben we samen met andere strategische partners cContact beeldzorg en cVitals telemonitoring voor FocusCura ontwikkeld.

Meer weten? Download de case study!

Recent werk van Infi voor FocusCura

We hebben meegewerkt aan de uitbreiding en optimalisering van de twee belangrijkste applicaties van FocusCura (Luscii):

  • cContact beeldzorg
    cContact beeldzorg is een slim adresboek waarmee cliënten en zorgverleners heel eenvoudig met elkaar kunnen beeldbellen. Gebruikers kunnen zelf contacten toevoegen of contact opnemen met iemand via het automatisch samengestelde adresboek. De applicatie, die al als webapplicatie beschikbaar was, is door de waarmakers van Infi ook als app voor iPhone, iPad en Android ontwikkeld.
  • cVitals telemonitoring
    Dankzij cVitals telemonitoring kunnen zorgverleners letterlijk op afstand hun patiënten volgen en begeleiden. Met draadloze meetapparatuur doet een patiënt thuismetingen en verstuurt deze veilig naar hun zorgverlener. cVitals telemonitoring is uitvoerig getest en CE-gemarkeerd. Dit betekent dat het platform volgens de Nederlandse wet ingezet mag worden als officieel medisch hulpmiddel. cVitals telemonitoring is beschikbaar als webapplicatie en iOS-app.

Met cContact beeldzorg en cVitals telemonitoring maken wij het samen met FocusCura waar dat zorg tijd- en plaatsonafhankelijk kan worden aangeboden.

De waarmakers van Infi werkten daarnaast mee aan het Connect platform dat cVitals en cContact met elkaar verbindt en aansluit op de verschillende administratieve systemen van FocusCura. Op deze manier is er een zorgnetwerk ontstaan dat extra waarde aan de applicaties van FocusCura toevoegt.

thuismeten_fc

Raoul, COO bij FocusCura (Luscii):

Ik heb veel vertrouwen in de technische know-how van de mensen van Infi. Ze leveren, met merkbaar veel plezier, werk van hoge kwaliteit en met veel technische diepgang. De goede sfeer bij Infi maakt dat ik graag bij de gezamenlijke lunch aansluit en met de mensen van Infi samenwerk!

Aan dit project werken mee

Nieuws over FocusCura - (Luscii)

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?