Infi & iChoosr

iChoosr regelt groepsaankopen voor uiteenlopende producten zoals zonnepanelen, energielevering, en meer. Infi helpt hen dit nog makkelijker te maken met maatwerk software oplossingen.

Case study iChoosr

Samen met organisaties zoals Vereniging Eigen Huis en gemeentes organiseert iChoosr groepsaankopen via diverse aanbieders tegen goede prijzen. Consumenten kunnen hier vervolgens gebruik van maken zonder dat ze alles zelf moeten regelen. Het gemak van de beste deal voor de beste prijs, zonder dat je zelf hoeft te onderhandelen.

Infi & iChoosr

Omdat iChoosr ontzettend hard groeit wordt er gewerkt aan een nieuwe versie van het op maat gemaakte iChoosr-systeem. Wij hebben een van onze teams als extra Epic Team aangeschoven bij de developers van iChoosr. Dit team neemt verantwoordelijkheid voor verschillende projecten in het nieuwe systeem op zich en helpt zo de slagkracht van iChoosr te vergroten. Mooi bijkomend voordeel van deze unieke samenwerking is dat de teams van Infi en iChoosr onderling ook veel van elkaar kunnen leren.

Meer weten? Download de case study!

Recent werk van Infi voor iChoosr

Als eerste project heeft ons team in 10 sprints van één week een backoffice applicatie gebouwd voor asbestsaneerders. Voor iChoosr is asbestsanering een nieuwe branch in het portfolio: gemeentes worden geholpen om in grote getale inwoners via een slimme groepsaankoop hun asbest te laten saneren. Deze maatwerksoftware die moet helpen een efficiënt proces in te richten is cruciaal voor de insteek van iChoosr en wij dragen hier graag aan bij.

In het verlengde van deze applicatie wordt er ook gewerkt aan een nieuwe applicatie voor de klantenservice. In eerste instantie wordt deze vooral gebruikt voor de administratieve verwerking van de installatie van zonnepanelen en het wisselen van energieleverancier. Hierbij zijn de gebruikers van iChoosr ook voor het eerst ook buiten de Verenigde Staten en Europa te vinden: Infi helpt iChoosr namelijk ook met de uitbreiding naar de Japanse markt.

Infi heeft ons geweldig geholpen bij de bouw van een aantal nieuwe web applicaties waarmee we onze klanten en partners nog beter kunnen helpen. Daarnaast leren we veel van hun pragmatische aanpak en de "best practices" die ze meenemen uit andere projecten.
- Irsan, CTO

Case study iChoosr

Aan dit project werken mee

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?

Voor wie heb je een vraag?