Infi & iChoosr

iChoosr regelt groepsaankopen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of energie. Goed idee, hè? Infi ontwikkelde de maatwerk software-oplossingen om dit mogelijk te maken. Oók een goed idee.

Maatwerk software voor de beste deals
Samen met organisaties zoals Vereniging Eigen Huis en gemeenten organiseert iChoosr groepsaankopen. Consumenten krijgen zo, zonder zelf van alles te moeten regelen, de beste deals. Dat veel consumenten dat aantrekkelijk vinden, blijkt wel: iChoosr is razendsnel gegroeid. Het werd tijd voor een nieuwe versie van het op maat gemaakte software-systeem. Een van de Infi-teams is als extra team aangeschoven bij de developers van iChoosr. Dit team werd verantwoordelijk voor verschillende projecten.

10 Sprints
Zo hebben we razendsnel in 10 sprints van één week een backoffice applicatie gebouwd voor asbestsaneerders. Voor iChoosr was asbestsanering nieuw in het portfolio. Met deze toevoeging konden gemeenten hun inwoners helpen om via een slimme groepsaankoop hun asbest te laten saneren. Met onze software richtten we het proces zo efficiënt mogelijk in, want dat is natuurlijk cruciaal voor het succes van iChoosr. In het verlengde van deze applicatie werken we aan een nieuwe applicatie voor de klantenservice. Daarnaast helpen we iChoosr met de uitbreiding naar Azië, zodat het naast in Europa en de Verenigde Staten ook in Japan te gebruiken is.

Inhoudelijke nerds
We hebben op een bijzondere manier samengewerkt met iChoosr. En dat vonden wij niet alleen. Irsan Widarto, CTO van iChoosr: “Infi heeft aan de versnelde bouw van onze applicatie bijgedragen, maar daarnaast hebben ze met hun kennis en best practices ons IT-team enorm geholpen om zich te ontwikkelen. Dat was een fijne verrassing. Bij Infi werken inhoudelijke nerds, die sociaal vaardig zijn. Dat communiceert erg prettig. We hebben veel geleerd van hun pragmatische aanpak, hun werkwijze is echt een inspiratiebron voor ons team geweest. Het Infi-team is voor ons een voorbeeld.”

Infi. Make it real.

Meer weten? Download de case study!

We leren veel van hun pragmatische aanpak en de "best practices" die ze meenemen uit andere projecten. De werkwijze van Infi is echt een inspiratiebron voor ons team geweest. Wij nemen het Infi-team dan ook als voorbeeld.”

- Irsan, CTO

Aan dit project werken mee

Nieuws over iChoosr

Andere klanten

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?