“We zijn altijd nieuwe dingen aan het leren.”

Techniek vind ik niet zo interessant. Dat maakt me een vreemde eend in de bijt van Infi: voor mij zijn computers louter – enigszins frustrerende – gebruiksvoorwerpen. Ik ben vooral geïnteresseerd in mensen en in hoe die met elkaar omgaan: hoe verschillend en hoe hetzelfde ze kunnen zijn, hoe onrechtvaardig en hoe prachtig. Ik vind het heerlijk om anderen te leren kennen en om hun verhalen te verzamelen, maar ik laat me net zo lief in een stil hoekje meevoeren door een mooi boek.

Na mijn studie Literatuurwetenschap ben ik aan de slag gegaan bij Infi; eind 2011 was dat. Naast mijn werk volgde ik nog een opleiding HR-management, maar vooral door trial-and-error leerde ik (samen met de andere Infiërs) aan den lijve hoe goed personeelsmanagement er volgens ons uit moet zien. Eigenlijk ben ik altijd bezig met het leren van nieuwe dingen. Net als al mijn collega’s trouwens: dat bindt ons en maakt ons een slim en superdynamisch bedrijf.

Bij Infi ben ik zo al jaren verantwoordelijk voor het verzamelen en vasthouden van een sterke, hechte groep mensen. Het werven van nieuwe collega’s en de persoonlijke ontwikkeling, beoordeling en beloning van de mensen van Infi vormen samen de rode draad in mijn werk. In 2023 heb ik ons Utrechtse hoofdkwartier verruild voor onze scale-up in Amsterdam, om daar te helpen het personeelsbestand en het bedrijf verder te laten groeien!

Wil je meer weten over werken bij Infi? Of wil je ervaringen uitwisselen over onderwerpen als goed werkgeverschap en beoordelen? Stuur Jiska een mailtje: jiska@infi.nl.

Blogs geschreven door Jiska:

Een afspraak maken bij ons op kantoor of wil je even iemand spreken? Stuur ons een mail of bel met Jolanda.