Joralf is Infi

Joralf is developer

Er is niets mooiers dan creatief bezig zijn om problemen voor eindgebruikers op te lossen

Als klein jochie bracht ik veel tijd achter de computer door. Het duurde niet lang voordat ik mijn hele familie aan het uitleggen was hoe het allemaal werkte. Op mijn 11e leende ik een Visual Basic boek uit de bibliotheek en schreef ik mijn eerste regels code. Niet lang daarna ontwikkelde ik met HTML, CSS en een beetje JavaScript websites voor mijn favoriete clubs maar ook over het weer, want dat was mijn andere passie!

Van weerman naar developer

Erwin Kroll was mijn jeugdheld, door hem wilde ik weerman worden en zo geschiedde: na een studie Natuurkunde, waar vanzelfsprekend ook het programmeren terug kwam, trad ik in dienst als meteoroloog bij een commerciële weerpartij. In de 5 jaar die volgden leerde ik veel over communicatie met klanten en met gebruikers, het was immers mijn taak om een complexe weersverwachting samen te vatten in begrijpbare taal. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus toen de gelegenheid zich voordeed ben ik intern geswitched naar een developer positie.

Waarom? Er is niets mooiers is dan creatief bezig zijn om problemen voor eindgebruikers op te lossen. En daarvoor is software schrijven het ideale middel: de mogelijkheden zijn oneindig, omdat je eigen verbeelding de enige beperkende factor is. Samen met je team, de stakeholders en de eindgebruiker het best mogelijke product bouwen, dáár kom ik mijn bed voor uit!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?