Dirk is Infi

Dirk is project & scrum master

Iedere sprint weer kijk ik hoe ik de teams beter kan coachen en faciliteren.

Jarenlang heb ik als opdrachtgever met Infi gewerkt. Ik was onder de indruk van hun professionaliteit, en van de gedrevenheid om telkens weer met ingenieuze oplossingen te komen. De Infi-filosofie om alleen de allerbeste mensen aan te nemen, leidt tot een werkklimaat waarin iedereen elkaars input waardeert, en openstaat voor (kritische) vragen van anderen. Erg stimulerend dus, en dat merk je aan de kwaliteit van de oplossingen.

Scrummaster

Ik was dan ook gevleid toen ik in 2011 gevraagd werd bij Infi te komen werken. De eerste jaren heb ik me gericht op app-ontwikkeling, momenteel werk ik fulltime als scrummaster voor twee van onze opdrachtgevers (Focus Cura en Open Companies). Infi werkt sinds enkele jaren met verschillende ‘agile’ projectmanagementtechnieken. Daarbij kiezen we altijd de techniek voor dat specifieke project; in de praktijk gebruiken we meestal scrum als framework, maar ook Kanban en het vertrouwde waterval worden gebruikt als dat beter past bij de werkzaamheden.

We combineren dit met een rijk scala aan XP-practices, zoals pair programming en Test Driven Development. Het is leuk en verfrissend om continu te kijken hoe je je werkwijze nóg verder kunt verbeteren. Dat geldt ook voor mijzelf: iedere sprint weer kijk ik hoe ik de teams beter kan coachen en faciliteren.

Heb je vragen over Infi in het algemeen of Agile development in het bijzonder? Neem gerust contact met me op!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?