Daniël is Infi

Daniël is developer

Doordat deze branche continu in beweging is en de ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen, is het nooit saai en leer je elke dag nieuwe dingen.

Tijdens mijn middelbare school periode was ik altijd bezig met computers en games. In mijn vrije tijd hield ik mij bezig met het programmeren van websites en kleine applicaties en wilde hiervan graag mijn werk maken. Ik wist al vroeg dat mijn ambitie en toekomst bij het programmeren lag.

Gaan voor het beste

Na een aantal jaren gewerkt te hebben binnen een reclamebureau was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Toen kwam ik Infi tegen, de perfecte plek om met andere programmeurs kennis te delen en samen de beste projecten af te leveren.

Doordat deze branche continu in beweging is en de ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen, is het nooit saai en leer je elke dag nieuwe dingen. De laatste jaren is bijvoorbeeld het mobiele platform ongelooflijk snel gegroeid en dat zorgt voor veel nieuwe kansen en mooie applicaties. Daarom is dit voor mij de leukste en interessantste plek om te werken!

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?