Susan is Infi

Susan is developer

?Ik ben dol op problemen in kaart brengen en puzzels oplossen.

Als klein meisje vond ik het altijd al leuk om naar school te gaan. Daar kon ik immers dingen leren! Na een schooldag dook ik meestal snel weer mijn boeken in. Als ik uitgeleerd was, ging ik buiten voetballen of kroop ik binnen achter de Nintendo 64. Na de middelbare school besloot ik om Natuur- en Wiskunde te gaan studeren in Utrecht.

Een jaar later kwam ik er eindelijk achter dat er meer was in het leven dan fulltime studeren en ben ik actief geworden bij mijn studievereniging. Dit is een beetje uit de hand gelopen en ik was nauwelijks meer te vinden in de collegezalen. Vooral in mijn bestuursjaar heb ik enorm veel geleerd en praktische kennis opgedaan, waar ik daarvoor nog nooit in aanraking mee was gekomen.

Na het behalen van mijn bachelor besloot ik een andere weg in te slaan: ik deed auditie voor het conservatorium. Daar heb ik het eerste jaar van de opleiding Jazz & Pop met veel plezier afgerond in de richting zang. Het was een geweldig, creatief en leerzaam jaar, maar ik miste de vertrouwde bètahoek toch wel een beetje… Dus solliciteerde ik bij Infi en met succes!

Geen typische Infi-nerd

Ik ben misschien niet een typische Infi-nerd als vele anderen hier, omdat ik maar weinig ervaring heb met programmeren. Toen ik hun verhalen hier las, werd ik meteen jaloers op hun jarenlange passie en ervaring van jongs af aan. Des te dankbaarder ben ik dat Infi mij een kans heeft gegeven om hier verder aan mijn nerdstatus te sleutelen.

Ik ben dol op problemen in kaart brengen en puzzels oplossen. Daarnaast vind ik het erg leuk om from scratch iets te maken waar anderen iets aan hebben. Tenslotte word ik erg gelukkig van samenwerken met like-minded people om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen en optimaal van elkaar te leren. Wat ik leuk vind aan programmeren, en dan in het bijzonder bij Infi, is dan ook dat het deze 3 aspecten combineert.

Sportief

Naast zingen haal ik veel energie uit sporten en doe het daarom ook 4 tot 5 keer per week, voornamelijk (beach-)volleybal, maar ik ben ook regelmatig te vinden in de sportschool. Verder houd ik van koken, eten, lezen, reizen, gamen (zowel analoog als digitaal), bijles geven, dingen organiseren en mijn 2 katjes knuffelen.

Wil je iets waarmaken met Infi?

Wil jij een eigen webapplicatie of mobiele app waarmee jij het bij anderen maakt?

Waargemaakt door de nerds van Infi.
Nerds met liefde voor softwareontwikkeling en die kunnen communiceren. En heel belangrijk: wat we doen, doen we met veel lol!

Wij willen het fixen. Laat jij van je horen?